Hanna Loffart

En mysig tisdag

Idag fick det bli sushilunch, på Thiaras begäran. Det smakade inte alls speciellt bra dock, men hon var nöjd ändå. Det var ett av hennes önskemål inför vår ”tjejvecka” nämligen, att äta sushi.

Sen åkte vi till mitt jobb en sväng, jag behövde låna skrivaren men fick jobba lite med. Thiara roade sig med alla stämplar under tiden, alltid lika skoj.

Sen åkte vi förbi familjen Lindhé där det serverades jordgubbar och glass, hur somrigt liksom! Barnen hann pyssla lite också innan det var dags för oss att åka hemåt.

Väl hemma så tittade solen fram och vi gav oss på lite cykelvård när Emil kom hem från jobbet. Det är vår sista vecka med lådcykeln och ekrarna behövde spännas. Thiara gav sig på en rejäl tvätt också, den blev så tjusig så!

Framåt kvällen så cyklade vi ner till Stadsparken för att testa de nya pizzorna på Orangeriet med Thiaras farmor och farfar. Så goda verkligen och det har blivit väldigt mysigt och fint där efter all renovering.

Vi fick med oss farmor och farfar hem efter maten och tog oss en Irish coffee i uterummet, Emils specialitet.

Det blev en supermysig dag. Morgondagen står utan planer, förutom kvällen som ska spenderas hos min vän Malin. Får se vad Thiara känner för att göra helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats