Hanna Loffart

En ny vägg i tv-rummet

Vårt tv-rum är äntligen klart! Eller ”äntligen” kanske är helt fel ord då det bara tog en vecka från idé till färdigställande. Men ni förstår nog.

Det tog så lång tid att måla allt! Först målade jag väggen två gånger. sen grundmålade jag hyllorna med fästgrund och sen är de målade två gånger. Och det var många delar. Fy så trist! Haha. Jag är så missnöjd med färgen, det syns inte på bilderna, men den slår i lila. Jag hoppas att jag vänjer mig. Det blev i alla fall bättre när jag fick dit lite saker på hyllorna. Nu har jag bara plockat runt med saker som jag redan hade hemma, så får jag känna efter lite vad som ska få stå där sedan.

Hyllorna är från Ikea och heter Billy. Jag har använt tre breda och två smalare, samt dörr på en.
Färgen kommer från Nordsjö och heter Glowing le havre. Samma nyans både på väggfärg och snickerifärg, det skiljer sig dock lite pga olika underlag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats