Hanna Loffart

En riktig blä-dag

Idag har det varit en riktig blä-dag. Och fasen vad svårt det är att vända den känslan när den väl kommer.
Men jag försöker tänka att för ett år sedan så var nästan alla dagar blä-dagar, då var det mer ovanligt att jag hade en bra dag.
Nu är det tvärtom, det är blä-dagarna som är få. Och bra är ju det!

Men med flera olika faktorer som under dagen, både jobb och privat, har gjort att jag känner mig liten och oviktig känns så tråkig bara. Jag känner att jag sliter och gör det som krävs av mig, men att det aldrig är tillräckligt eller viktigt nog.

Nåväl. Här hemma har vi haft en mysig kväll med barnen. Glögg och fika (Thiara smakade faktiskt glögg, men gillade det inte) Emil och jag har sett julfilm (såklart) och jag har haft livesändningen på från kommunfullmäktige hela kvällen. 5 timmar, nu är det hög tid att krypa till kojs. Imorgon blir en bättre dag, så får det bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats