Hanna Loffart

En riktig skitdag

Fy sjutton vilken dag alltså.
Det känns skönt med måndag imorgon kan jag säga.
Jag är så himla sur och irriterad på barnen alltså, vill bara booort!
Pojkarna bråkar jämt alltså, de tål inte ens att se på varandra.
Idag åkte jag och Thexas iväg på bio, rätt dålig film (Sing) men mysig stund.
Thristan hade varit på jättebra humör hemma men så fort de ses igen så skriker de på varann. När Thristan hade tröttnat på Thexas, så kommer Thexas till mig och bråkar. Alltså, verkligen tigger om det. Jösses, vad jag exploderade! Sen fick han tillbringa resten av dagen på sitt rum. Arga som bin var vi, båda två.

Och så Thiara som ska “läxa upp” sina bröder. “Jag gå och pratar med honom mamma” säger hon och så går hon och muckar med honom istället. Alltså ååååh, jag blir tokig! Det är som om hon tror att hon ska komma undan med grejer för att hon är “liten och tjej” Pyttsan heller, och så bryter hon ihop och blir så himla ledsen istället.

En riktig skitdag blev det!
Till råga på allt så jag har suttit TVÅ timmar nu och försökt skriva inlägg här och lägga upp bilder, det går inte alls. Nej, mitt humör är fasen i botten nu så det är läggdags som gäller.

fc4d46fe-6951-4e52-b74f-3f8bb5784d9b.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats