Hanna Loffart

En ryslig Halloween hos oss

Äntligen ny månad – november! I alla fall om man frågar Thristan som haft nedräkning till november ett helt år nu.
Födelsedagsmånad kan ni tro. Varje morgon berättar han hur många dagar det är kvar.

Igår hade vi kompisarna från Norrköping här under dagen. Alltid lika skoj!
Vi gjorde en lite läskig lunchdukning för att “fira” Halloween, det blev alldeles lagom. Vi köpte tallrikar och muggar på FLying tiger och resten är kvar från förra året.
När det kom barn hit på kvällen så hade mina barn inte ens vågat gå för att öppna dörren, och så surar de för att de själva inte får gå? Mina små fegisar, det är bäst att e håller sig hemma. Jag hade köpt godis till dom, så fick de äta lite gott igår kväll istället när jag var till frisören.

Nellie och Charlie, så “söta” så. Jag bad som se läskiga ut! Haha.
Och så Thiara som fick köpa en peruk som hon suktat efter, snälla Titti som skämmer bort barnen.

Charlie har sovit över här men tråkigt nog så kräktes han inatt, så han åkte hem redan nu på morgonen. Jag själv är så trött, somnade vid 2.30 och vaknade 7. Vilken tur att vi snart ska hem till Thiaras farmor och umgås med henne så jag håller mig vaken idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats