Hanna Loffart

En sjuk Thilox också

Idag började jag också känna mig lite hängig på jobbet, lite burrig liksom. Det har dock inte blivit mer än så under dagen, så jag hoppas det stannar här.

När jag kom hem från jobbet så hade dock Thilox kroknat med feber och hosta under dagen. Emil har vabbat med barnen. Thuni är fortfarande sjuk, dock ingen feber idag och hon är mycket gladare och äter bra. Så hennes kanske vänder nu! Men Thilox somnade i mitt knä i soffan ikväll, det är inte likt honom så ha är verkligen inte pigg. Lilla vännen.

Så det blir en lugn helg hemma för att kurera oss. God mat, lördagsgodis, film och spel spel. Inte ett dugg mer än så.

Munkar hann vi med idag såklart. Och ett möte med Thristan och hans mentor, för att planera lite inför kommande termin i skolan. Jobbigt möte för honom dock, han har så svårt för det där, personalen är så fina dock! Åh, vilket bra ställe han hamnat på!

Thristan och Thexas åkte till sin pappa i eftermiddag. Thexas på samma dåliga humör och attityd till mig som han haft senaste veckorna, jag är fasen knäckt alltså. Vet inte hur jag ska nå honom. Han är bara arg. Hoppas vi får en bättre vecka nästa vecka, för jag avskyr att skiljas åt när han är så där. 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats