Hanna Loffart

En sjuk Thuni igen

Måndag och inskolning för Thuni. Jag tyckte att hon va väldigt snorig igen, jag fick torka hennes näsa flera gånger under den timmen jag var där med henne. Och ett öga rann på henne. Jag lämnade henne där, åkte till jobbet en sväng och hämtade hem henne (och Thilox) när de ätit lunch strax efter 11. En väldigt ledsen tjej, men så trött såklart!

Så vi åkte hem och sov. Båda var väldigt svårsövda, Thuni hade somnade i en pedagogs famn i 10 minuter innan lunchen. Det märktes. 45 minuter tog det att söva henne. Thilox vägrade sova, till slut låg han och ropade efter ”macka ost.” Stackaren var så hungrig! Det var potatis till lunch och det äter han inte. Så han hade bara ätit nån köttbulle och gurka. Så när Thuni somnade så tog jag med honom ner, så fick han äta och mysa i soffan istället. Så han hoppade över middagsvilan helt idag.

Thuni sov knappt en timme och vaknade sen upp med feber. Igen! Hon har ju bara varit frisk en knapp vecka. Stackaren alltså. Så nu blir inskolningen uppskjuten igen. Det är så olägligt alltså, då vi verkligen behövde få klart det den här veckan. Men vi har ju knappt kunnat börja! Samvetet och allt rodd runt omkring nu alltså…

Helt röd näsa efter allt snytande.
Rätt glad tjej ändå, trots feber, snorig och hosta igen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats