Hanna Loffart

En till sån där skitdag

Vi började dagen med ett återbesök hos Specialisttandläkaren för Thiara (mer om det imorgon) Jag har även hunnit göra ett nytt pass på lunchen. Det är på tiden eftersom Mallis hägrar.

Resten av dagen har varit rätt kass. Hela eftermiddagen och kvällen förstördes av några sms. Jag har varvat mellan att vara hulkande ledsen och darrande arg. Nu under kvällen har jag kunnat samla mig och kunnat sortera informationen jag fått. Och efter ett långt samtal med mina pojkar så känner jag mig lugn. Älskade, kloka ungar – vad vore jag utan dom?

Vissa dagar alltså, oftast flyter det bara på men så kommer den där käftsmällen som gör att man känner sig så liten igen. Men så rätt som det är så lyfts man. I det här fallet av något så simpelt som Thristans läxa. Han går i trean, men har nästan aldrig haft läxor. Nu har de vikarie (den bästa!) och har redan fått två läxor. Och han verkar inte tycka att det är alltför tråkigt heller.

Veckans stavningsläxa:

img_9514.jpg

Haha, men som vi funderade på varför han skrivit “skulle” två gånger. Innan vi kom på att det stod “skalle” Det var det där med att skriva tydligt ja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats