Hanna Loffart

En tur till blomsterhandlaren

Igår släpade jag med mig barnen till blomsterhandlaren igen.
Jag hade nämligen beställt prydnadsgräs som skulle hämtas hem.
Jag lovade att inte titta på annat och mutade även med glass, så det gick bra.

Desto svårare var det att få in gräset i bilen. Ena gräset var nämligen 2 meter högt.
Vi fick fälla ett säte och lägga gräset ned, så det gick bra till slut.
Men barnen skrattade bra åt mig när jag försökte få till en lösning.

Jag fick ta hjälp av Emil att plantera det igår kväll. Nu ska vi bara få till rabatter runt omkring också, men än så länge är de liksom bara nedstoppade i marken. Men det kommer nog bli jättefint sen. Men Emils kommentar när han grävde upp den nylagda gräsmattan: “Det här känns inte bra..!” Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats