Hanna Loffart

En utan-blöja-present

Thiara fick ju sluta med blöja i söndags.
Vi har aldrig pottränat henne eller låtit henne gå i trosor. Vi har tänkt ge det tid, trott att hon “känner när det är dags” Men är det något vi lärt oss med vår dotter så är det att det inte går att dalta med henne! (Exakt som sin äldsta bror ja)

Så blöjorna rök, hastigt.
Men nu alltså, vad hon briljerar! Hon är ju stor nog (3 år och fyra månader) att säga när hon behöver gå på pottan. Hon går själv, ropar när den ska tömmas. Hon frågar, lyssnar och lär sig. Så klok! Igår gick hon på toaletten (inte potta alltså) hos min pappa två gånger och det gick toppenbra! Vi har varit och handlat, hälsat på folk, varit på stan, åkt bil. Allt utan blöja. Heja heja och efter bara TVÅ dagar liksom! Nu kan jag ju ändå känna att det var rätt att vi väntat, just på grund av att hon är så stor och klok.

Igår fick hon välja och köpa en liten present för att hon är så duktig. Hon valde smålego som jag fick bygga ihop åt henne. Sen la hon ner allt i kartongen igen, utan att leka med det. Hon är ju lite för liten för det, men nöjd och glad över sin present var hon.

img_9321.jpg img_9322.jpg img_9323.jpg img_9324.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats