Hanna Loffart

En varm måndag

Idag tog vi en skön sovmorgon. Jag väckte Thiara vid 9.20, eller hon låg nog vaken och lurade lite. Om en liten stund kommer hennes mormor hit och barnvaktar lite, under tiden ska jag göra naglarna.

Idag ska det bli HETT ute! Ännu varmare än söndag och måndag tydligen.

Igår flydde vi hem till min mamma på eftermiddagen, i hopp om lite skugga. Men luften stod precis stilla i deras uterum och vi svettades lite mycket för det. Så på kvällen gick vi ner till våra grannar igen, bjöd in oss på mat och doppade fötterna i poolen. Barnen leker så himla bra, så det är en fröjd att bara kunna traska iväg två hus bort. Bara att gå hem när barnen är trötta. Jag känner på mig att det kan bli många såna kvällar i sommar.

Det enda man är sugen på i den här värmen – kall mat och bubbelvatten.

Den korta stund hon hade kläder på sig igår.
Hon drar snabbt av sig kläderna i den här värmen.

Som sagt, nakenfis på mormors altan. Här har hon varit i deras växthus och nallat en gurka.

Så gott med paj och sallad.

Nu ska jag göra mig klar här innan mamma kommer.
Hoppas ni får en skön dag i värmen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats