Hanna Loffart

Eskilstuna och migrän

Igår skjutsade jag killarna till Eskilstuna.
Vi åkte lite tidigare hemifrån, direkt när jag hämtat dom, för vi blev sugna på att äta mat tillsammans på deras pappas jobb. Jag skulle ändå lämna dom där, så då passade vi på. Barnen åt med god aptit och tyckte det var kul att se pappa jobba lite.

img_8507.jpeg img_8508.jpeg

De valde samma som de alltid väljer där. Pannkakor till Thexas och pizza till Thristan. Jag åt en galet stor nachotallrik som hade räckt till oss alla tre. Minst. Men gott var det.

Vi fick vänta en stund på deras pappas fru, som skulle hämta dom där. Men det gjorde ingenting. Barnen lekte vid den lilla lekplatsen som finns där och vi gick i lite butiker och strosade. Mysigt!

Vid 19 kunde jag åka hemåt igen. Då med en galen huvudvärk som smugit sig fram under dagen. Och inte gjorde trötthet och mörkerkörning det bättre! Jag höll på att få panik där i bilen, så jag ringde upp Emil på högtalaren i bilen och så fick han och Thiara prata med mig hela vägen hem. Hemskt var det!

När jag kom hem så stoppade jag i mig migräntabletter och sen pinades jag ytterliggare 2,5 timmar innan det började släppa och jag kunde gå och lägga mig. I vanliga fall hjälper ju sömn, men igår hade jag så ont att det inte gick att stänga ögonen. Vidrigt!

Men imorse vaknade jag utan minsta känning, annars brukar jag kunna bli lite trött efter ett migränanfall. Thiara kom in till oss (eller Emil hämtade henne rättare sagt) vid 5 och somnade om till 8. Skön sovmorgon för oss alla! Emil började jobba 9 och jag är hemma och vabbar med Thiara. Men hon är hur pigg och rolig som helst, så det går ingen som helst nöd på oss idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats