Hanna Loffart

Ett besök hos frisören

Jag måste vara världens sämsta stammis hos min frisör.
Det är ett helt år sedan jag var där! Men å andra sidan – det går åt många timmar när jag väl gå dit.

Jag har ju turen att va vän med frisören också, så de 4,5 timmar som jag var där igår gick ändå fort.
Och vad man hinner prata, om ditten, datten och allt däremellan.

Vi har tidigare lagt i en mörk bottenfärg och slingar längderna lite, men nu gick hon på med blondering och det var lite av en chock att vakna imorse faktiskt! Jag ska låta håret vila en stund nu, men sen ha i silvershampo för att få bort lite av det gula och sen funderar jag på någon typ “färgbomb” (heter det så?) för att få det lite jämnare med det mörka. Vi får se, håret behöver ju några tvättar på sig för att “sätta sig också” och inte kännas så perukigt. Är det ens ett ord? Haha.

Före och efter bild.
Thiara tyckte jag var såååå fin imorse när hon fick se mig. Åh, nu är vi likadana mamma! sa hon.
Jag ska försöka ta kort framifrån också så ni får se, jag är väldigt mörk i botten och en bit mer på längderna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats