Hanna Loffart

Farmor 85 år

Igår fyllde min farmor 85 år, så jag tog med mig Thiara dit för att fira henne.
Thiara kom ihåg henne, trots att det var ett tag sedan vi träffades. ”Det är den där gamla tanten som pratar så konstigt.” Haha. Min farmor är från Finland, så jag förstår att hon tycker att dialekten är lite annorlunda. Farmor pratar bra svenska, men ju äldre hon blir så desto oftare börjar hon prata finska med oss istället. Inte konstigt att Thiara inte alltid förstår henne.

Emil och pojkarna fick stanna hemma. Dels pga att min farmor bor ganska trångt, hon har väldigt mycket möbler och saker och barnen får absolut inte röra någonting eller ha sönder något. Det var likadant när vi var små. Men Thiara fixar galant att sitta stilla i några timmar, så det gick ju bra. Haha. Dessutom så älskar Thiara att titta på alla vackra saker och blommor.

Vi fick god smörgåstårta och marsipantårta, och sällskap av min pappa och hans fru samt min ena farbror.

img_6953.jpg

img_6952.jpg

img_7001.jpg

img_7002.jpg

img_6956.jpg

img_7003.jpg

img_7004.jpg

img_7005.jpg

img_7006.jpg

img_7008.jpg

img_7007.jpg

img_7009.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats