Hanna Loffart

Finbesök i helgen + 60-års kalas

Den här dagen och gårdagen har verkligen gått fort! Igår var jag och fyllde på fransarna och sen kom min guddotter Nellie för helgens sleep-over. Thristan hade med sig en kompis hem från skolan så vi gick all in på fredagsmunk, tacos, chips och Idol.

Nellie har sovit i Thiaras rum och det går hur bra som helst. Förutom att de vaknade lite väl tidigt imorse. Våra egna barn tar det väldigt lugnt om mornarna, de kan gå upp vid 6-7 men kolla på tv själva och mysa i flera timmar. Men Nellie skulle upp vid 6.15 och leka! En timme kunde vi hålla tjejerna lite lugna, innan vi alla fick gå upp. Så idag är vi nog alla lite trötta haha.

Vi har varit hos Emils föräldrar på kalas idag, då hans mamma fyllde 60 år igår. Vi bjöds på god smörgåstårta och tårta och barnen skötte sig så himla bra! Thiara tog bra hand om Nellie som inte kände någon, de var lite uttråkade till sist men så blir det ju lätt på ”vuxenkalas”.

Thiara och farmor Lena.

Efter kalasandet så åkte vi och köpte lördagsgodis och sen hem och stekte hamburgare på Nellies begäran. Som vi skämmer bort henne den här helgen! Haha.

Thiara kände sig sjuk ikväll sa hon. Hon ville inte ha någon middag och sen bad hon om att få gå och sova. Hon kände sig varm och hade ont i huvudet sa hon, hoppas hon har sovit bort det tills imorgon! Då ska vi nämligen till Parken Zoo.

Kalasfina barn!

Nu väntar sängen för mig med, känner mig helt slut efter den här dagen. Tidig morgon och aningen intensiv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats