Hanna Loffart

Fler favoriter från Rituals

(Inlägget är i samarbete med Åhlens och innehåller annonslänk)

Jag fortsätter att vira lite favoriter från badrummet.
Jag gillar själv att se och läsa om andras favoriter nämligen, kanske får ni några tips härifrån?

Rituals har varit ett favoritmärke länge, främst pga deras magiska dofter! Jag, som har väldigt känslig hud, tål dom också vilket är ett stort plus!

Rituals har en limited serie som heter Ritual of Holi (de spräckliga flaskorna) De finns att köpa i några av Rituals egna butiker. Inte i alla dock fick jag erfara runt jul när jaga var på jakt efter dessa. Men man kan fråga i butik så vet dom vart de finns. Den här doften är ljuvlig och min stora favorit! Handkrämerna kommer från serien Ayurveda som också är en serie som jag gillar massor! Väldigt bra handkrämer, jag har en hemma, en i handväskan och en på jobbet. Speciellt så här under vinterhalvåret när jag kan bli väldigt torr.

Jag köper oftast mina produkter på Åhlens (fri frakt till butik om de inte finns i din butik, så beställ!) eller så går jag alltid in i en Rituals butik när jag är i en stad som har den butiken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats