Hanna Loffart

Födelsedag

Idag är det min födelsedag, 33 år. Jag har ingen som helst åldersnoja, utan tycker nog tvärtom att det är rätt skönt att bli lite äldre. Just nu är jag precis är jag vill vara i livet! Man, tre barn och ett på väg, ett hus vi trivs i, ett jobb jag älskar och ett nytt jobb vid sidan av som påbörjas nu. Livet känns fint och jag är tacksam för allt.

Dagen började med att barnen tassade in, de gav sig på att sjunga men det var mest Thexas. Emil hade hunnit åka till jobbet, men hjälp barnen fixa paket och blommor. Och sen hade barnen tagit fram frukost till oss.

En mysig morgon med barnen och jag fick lite paket. Strumpor och nässpray, som alltid. En bakskål (Emil förstörde min med att blanda fog i till badrummet) och nya tekoppar. Och så fågelmat och en hållare till det, bara för att jävlas. Jag avskyr fåglar och vill inte locka dom till mig. Haha.

Efter jobbet så hämtade jag hem barnen och de ville fika och fira mig mer. Det är viktigt för dom, att man ska känna sig speciell på sin dag. Så vi åkte till Ica och de fick köpa vad de var sugna på. Blev allt från kladdkaka till wienerbröd och choklad. Det blev en mysig fika tillsammans innan pojkarna åkte till sin pappa för en helg där.

Sen kom min pappa förbi en sväng utan vår vetskap. Av honom fick jag ett presentkort på Åhléns, ska nog köpa mig någon fin inredning sen när ”nya” tv-rummet är klart.

När magarna kurrade så åkte vi och åt sushi, Emil hade tänkt laga mat men tiden rann iväg. Inte mig emot, det nyaste thai/sushi stället är så bra och alla åt med god aptit.

Thiara och jag gjorde drink hemma, så skålade vi och myste i soffan resten av kvällen. En lugn födelsedag med min lilla familj.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats