Hanna Loffart

Förkyld Thiara + kolik?

Dagens planer med att besöka mitt jobb blev inställd. Thiara vaknade nämligen och kände sig förkyld, så jag höll henne självklart hemma från skolan. Hon som alltid smittas av allt, har faktiskt hållit sig frisk under hela den här Coronagrejen hittills. Men hon var betydligt piggare redan vid lunchtid, så jag hoppas det inte blir mer.

Jag är livrädd för att Thilox ska bli sjuk och hon fick tydliga restriktioner om att inte röra vid honom. Jättejobbigt för henne som bara vill mysa och hjälpa mig med honom.

Thiara har haft en skön dag hemma. Hon har lekt med play doh lera i 9 timmar (!) Den ungen är fasen bäst på att roa sig själv. Eller, vi tog en paus på 1,5 timmar och såg på Frost 2 tillsammans med Thristan när han kom hem från skolan.

Thilox har idag gått under namnet ”Thårtan bråkan” Jag börjar misstänka kolik, men håller hoppet uppe om att det snart ger sig. Han är väldigt lik Thristan som liten, och han hade kolik i tre månader. Det är värst om dagarna (som tur är!) och Emil har inte riktigt märkt av det förrän de senaste dagarna. Idag fick ju Thiara se och höra det själv, känns ”skönt” att någon märker det mer än jag. Att jag inte bara gnäller om att han varit bökig och sen går det över så fort Emil kommer hem. Utan att det faktiskt är så.

Men men, vi tar en dag i taget. Ska åka ner till apoteket imorgon och köpa magdroppar. Och så beställde vi en ny Stokke stol med babyinsats till honom nu ikväll. Då kan han förhoppningsvis vara nöjd med att sitta uppe vid bordshöjd med oss så vi kan äta. Idag blev min lunch några slevar snabbmakaroner med en hand, med honom i famnen. Hoppas han kan gilla en sån stol.

Nu är det färdig gnällt för ikväll. Ska passa på att få lite sömn innan Thilox vaknar för mat, gissar runt 2-snåret första gången.

Så här slumrade han till idag. Som en liten utslagen korv i min famn. Han sover så oroligt om dagarna (förutom igår) Idag har han sovit 3×25 minuter ungefär. Och sen skrikit i timmar däremellan. Pluttas!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats