Hanna Loffart

Förra årets dahlior

Emil knatade till kojs tidigt idag. Anledningen stavas THILOX. Han sover inte! Eller, han drömmer ju förmodligen en massa och har så gjort extremt mycket i kanske två veckor. Så han håller låda om nätterna och det enda vi gör är att springa in och ut till honom. Så idag var Emil trött.

En ensam kväll i soffan, det hör inte till vanligheten. tänkte ropa ner nån av killarna för sällskap, men ångrade mig och började se över sommarens kommande odlingar istället.

Insåg då också att jag inte bloggade på nästan hela sommaren, det var för intensivt med alla barnen hemma. Men förra året var första året (okej egentligen andra, men året innan hade jag bara en sort) som jag odlade dahlior. Så fint, och rätt enkelt. I helgen upptäckte jag att Emil lastat grejer på alla dahliaknölar i förrådet. Han gjorde samma sak förra året och alla mosades och dog. Och nu kommer ju förmodligen inte de här klara sig heller, jag blir så trött. Hur svårt ska det vara att hålla lite ordning och redo och vara försiktig med grejerna man har? Fruktansvärt irriterande…

Så nu sitter jag och ska beställa nya, får väl lämna fakturan till honom. Hehe.

Men så här såg det bla ut förra året hos oss:

Någon ny Black diamond kommer jag inte köpa, även om det var den som gav mest blommor.
Men det röda är fasen inte min färg alltså. Likaså gula och orangea.
Jag håller mig till vitt och rosa, lugnt och fin färgskala.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats