Hanna Loffart

Första dagen hemma själva

Idag började Emil jobba igen efter två veckor hemma med oss. Det blev ju verkligen två speciella veckor, vi var ju på sjukhus i princip hela första veckan och sen fram och tillbaka för provtagningar denna vecka med.

Och i och med att storbarnen inte har fritids längre, så kunde han ju inte skjuta på sina lediga dagar heller. Så ja, inte den mysiga start tillsammans som jag hoppats på.

Det gick bra att lämna barnen imorse, Thristan cyklar ju själv så det är bara Thexas och Thiara som ska lämnas. Vi började dock med att försova oss. Hade satt klockan på 7.00 för att hinna göra mig och frukostbestyret klart i god tid innan Thilox skulle vakna. 7.38 vaknar jag, av Thilox som vill ha mat. Men barnen skötte sig så bra, så det blev aldrig stressigt.

Efter att jag lämnar dom så hade vi viktkoll på BVC och till min stora lycka så hade han äntligen gått upp i vikt och dessutom passerat födelsevikten. Vågen visade på 4350 gram, ersättningen gör sitt men nu ska vi försöka dra ner på den och få igång amningen istället. Ny viktkoll på onsdag för att se så det funkar.

Nu sitter vi hemma och ammar och myser i soffan. Barnen ska hämtas om va en timme och sen får vi besök av vänner i eftermiddag.

Så här sitter Thiara och Thilox varje kväll. Mysungar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats