Hanna Loffart

Första dagen i Budapest

Jag vaknade upp lika sjuk som igår, attans. Det känns i alla fall inte värre. Men jag är rejält hes och täppt i näsan. Febern känns dock knappt av, skönt!

Jag jobbade till lunch och blev sen upphämtad av Linda – mot Skavsta flygplats och Budapest. Kom till Skavsta i god tid (tidspessimist eller fartdåre?) Haha, vi hann med en god burgare till lunch i alla fall. Den ser bränd ut, men det är portabello.

Så glad över att resa med detta gäng!

Resan gick bra, landningen som är det värsta enligt mig kändes inte alls. Men smärtan i bihålorna och öronen, jisses! Flyg inte förkyld! Jag har fortfarande totalt lock och dövhet på ena örat, så jobbigt! 6 timmar senare liksom. Hoppas det försvinner tills imorgon!

Vi bor på hotell Basilica.

Det ligger mitt i stan och vi har ett stort rum (flera rum och badrum) vilket känns så lyxigt! Jättefint är det!

Tjejerna väntade fint utanför så jag fick fota, de har lärt sig…

Vi kastade bara in grejerna på rummet och så gick vi ner för att äta middag. Inga problem med att hitta restauranger här minsann! Vi valde första bästa i princip, och min mat var så äcklig! Haha. Lax, minimalt med grönsaker och en svart sörja som smakade som den såg ut.

Och så det här med att räkna om valutan? Det är ju omöjligt med såna här höga siffror! Resten av kvällen har vi strosat lite, gått ner till Donau samt köpt schampo.

Och nattamat i form utav munk! Det är ju ändå fredag! Imorgon ska vi turista och se oss omkring i staden. Jag har tagit med gympaskor, gör inte om misstaget med skoskav denna gång!

Nu ska jag försöka sova. Jag tog en bäddsoffa för mig själv, är ju som sagt inte helt frisk och vill helt inte ligga och flåsa på någon annan. Men just nu ångrar jag mitt val. För gardinerna går inte att dra för och på fönsterbrädan vid mott huvud så sitter lysdioder och lyser upp fasaden på huset i alla möjliga blinkande färger. Ge mig styrka, och lite sömn. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats