Hanna Loffart

Första dagen i Tingsrätten

Idag var min första dag på Tingsrätten och ni kan tro att jag var totalt slut när jag kom hem! Mest för att åka bil två timmar, förstår inte hur folk orkar pendla. Jag hämtade hem barnen skapligt ändå, åkte på fotbollsträning med Thexas och sen stod maten klar på bordet när vi kom hem. Då hade jag bara ett (visserligen lite längre) mål idag, men på torsdag ska jag tillbaka och då har jag fyra. Förstå den tröttheten sen! Haha. Men det kändes så bra idag, alla var så hjälpsamma och jag vet att det kommer bli fyra (minst) intressanta år där.

Emil har nu satt klart alla väggar i Thiaras blivande rum och spacklat allt igen. Jag somnade på soffan en halvtimme, trots allt oväsen.

Nu har vi precis lagt barnen och jag väntar på att Emil ska komma ut från duschen så vi kan se serie ikväll igen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats