Hanna Loffart

Första dagen på fritids

Älskade små kottar, hur fina är de inte här med sina ryggsäckar. Redo för första dagen på fritids tillsammans imorse.

Thexas bytte ju klass förra hösten, men vi hade honom kvar på gamla fritidset (med gamla klassen) tills nu. Men nu behövde han en förändring, så vi bestämde med rektorn att han skulle byta även fritids nu efter sommaren. Och så hade de placerat Thiara på samma fritidsavdelning. Men jag tror det kommer gå kalas att de är på samma ställe. Med tiden så kommer de ju inte bry sig om varandra där, plus att åldersskillnaden på 4 år nog kommer göra att de inte pysslar med samma grejer när de väl är där.

Dagen på fritids hade gått sådär, det blev en lite märklig start imorse när jag skulle lämna dom (inga barn var där, vi hittade en personal i ett personalrum, plattformen där scheman ska registreras fungerar inte så ingen visste att barnen skulle komma osv) Men Thexas tog Thiara i handen och gick iväg med henne för att visa henne runt imorse, så fin han är!

Men Thiara hade inte varit på toaletten på hela dagen (7-16.30) och det verkade inte som om hon hade blivit visad runt heller. Hon hade dessutom fått hänga med Thexas och hans två kompisar ner till en fotbollsplan där tre äldre killar i årskurs 5 kommit och sagt dumma saker till henne. Och så ett skrapat knä till på köpet. Så imorgon kan det bara bli bättre! Då är hennes kompis där med och så kommer hon nog snart få nya kompisar från klassen med.

Imorgon är det första skoldagen.

Thiara börjar förskoleklass, Thexas börjar årskurs 3 med en ny lärare och Thristan börjar årskurs 6 i helt nya lokaler. Det blir spännande för alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats