Hanna Loffart

Fortsatt sjukstuga

Stackars Thuni är så sjuk. Hon har feber som kommer och går, inte speciellt hög dock vilket är skönt. Hon får Alvedon och orkar leka lite emellanåt. Men hon är såå snorig och har en jobbig hosta som gör att hon inte kan sova ordentligt. Hon har sovit middag en kvart hela veckan, sen har hon fått sitta upp på mig i soffan och sovit vidare. Mysigt, men jag tycker så synd om henne.

Imorgon tar Emil över vabbandet, jag känner att jag behöver jobba lite. Jag har ju varit hemma i flera veckor nu (semester, inskolning + vab) och nästa vecka, om alla är friska, så kommer ju inskolningen fortsätta och jag får ta ledigt då med. Haha, så nu kan jag jobba torsdag och fredag i alla fall. Pussel, pussel.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats