Hanna Loffart

Fotbollsdag + 30-års fest

Helgen gick i en rasande fart tycker jag! Och idag var det rejält motigt att ta sig upp på morgonen. Jag hade dessutom satt klockan en hel timme fel, men som tur var så vaknade jag av mig själv.

I fredags åkte pojkarna till sin pappa och Thiara bestämde att vi andra skulle till Pinchos, hennes favorit. Men maten var inget vidare den här gången tyvärr. Efter det åkte vi hem och soffmyste, Thiara och Emil somnade ungefär samtidigt. Hopplöst med fredagsmys…

Lördagen, som egentligen skulle bli hur stressig som helst, blev ändå rätt okej.
Vi började dagen med fotbollssammandrag för Thexas. han var egentligen hos sin pappa, men vi åkte med honom på fotbollen istället. Vi hade dessutom fått kioskbemanning på sammandraget, men det var snälla tonåringar som gärna ville stå istället. Och Thexas fick pepp och hejarop från både mig, Thiara, Emil (när han slutat jobba) morfar, mormor, Emils föräldrar samt farmor och farfar. Så himla roligt att så många kom och hejade på honom. Han var mer än nöjd!

Thiara följde med sin farmor och farfar hem efteråt för sleepover, jag och Emil skulle nämligen iväg på 30-års fest.
Det var vår vän Helen som fyllt 30 som hade fest tillsammans med hennes vän Linus. Riktigt lyckat med så god mat, lekar och dans. Men när maken stod på bordet och dansade som om det inte fanns någon morgondag (eller något annat folk där?) så valde jag att åka hemåt, och han tog väl sitt förnuft till fånga och följde med samtidigt. Haha.

Igår var vi trötta. Tog en skön sovmorgon innan vi hämtade hem Thiara, där vi blev bjudna på lunch och kaffe med. Men sen var det hemåt och soffläge som gällde resten av dagen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats