Hanna Loffart

Fotbollssöndag

Idag har jag och Thexas varit på fotbollssammandrag i Vingåker. Det regnade och blåste storm, men det är så himla roligt att se honom spela. Om än väldigt nervöst ska erkännas. Men det är så himla kul att se hur han utvecklas för varje säsong, och jag ser fram emot att få följa hans fotbollskarriär framöver. Jag tror han kan bli riktigt duktig faktiskt, bara huvudet hänger med och han inte börjar slappa.

Resten av dagen har jag ägnat mig åt planteringar. Jag har längtat hela veckan efter det! Haha, sån nörd jag har blivit inom det området verkligen. Men det är så kul verkligen! Så idag trotsade jag både regn och blåst och stod ute och planterade ner nya växter som jag köpte igår när vi var iväg till Ikea och Plantagen. Nu ser jag fram emot att allt ska börja växa ordentligt med. Det mesta satte jag ju rätt sent (samt brist på växthus!) så det har inte fått riktig fart ännu.

Och så helgens bästa – ny diskmaskin igen!

Jag ska verkligen inte klaga, vi var bara utan diskmaskin i två dygn. Men nu har vi en ny på plats och det känns skönt. Vi var inte ensamma på Ikea igår kan jag säga. Och just som vi går där och plockar på oss saker så ropar de ut i högtalarsystemet att de har fel på alla kortläsare och att man endast kan betala med kontanter. En diskmaskin kontant? Det hade vi inte i fickan! Men efter någon halvtimme så hade man löst problemet och vi kunde betala för oss (och alla de extragrejerna som åkte ner i kundvagnen i väntan på att vi skulle kunna betala, hopplöst haha!)

Vi skulle få värmepumpen installerad denna vecka, men det har blivit avbokat IGEN. Så barnen svettas och varken Thexas eller Thiara tycks kunna somna. De kommer va helt slut imorgon bitti när de ska upp till dagis och fritids kan jag tro. Tur att det inte är skola längre, det är inte samma morgonstress längre även om jag såklart har en tid att passa på jobbet på morgonen så är den mer flexibel än skolans tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats