Hanna Loffart

Framme i Italien

Idag jobbade jag fram till lunch innan jag åkte iväg för att handla lite lunch och sedan hemåt för att packa inför Italien.

Vid 14 hämtade jag upp Linda, Bettina och Fia och så for vi mot Skavsta för att åka till Italien några dagar. Lite mat i magarna fick vi i oss innan planer lyfte. Och flygresan gick faktiskt bra! Bästa hittills tror jag faktiskt. Jag är ju extremt flygrädd och går in med inställningen att jag kommer att dö. Allt annat är bara en bonus. Låter kanske sjukt, med det är så jag hanterar det. Ringer Emil innan och påminner honom om vart testamentet ligger.

Nåväl, flygresan gick bra och vi kom fram som vi skulle efter knappa två timmar med en hyrbil. Fia körde som en riktigt italienare. Så nu är vi i Riva del Garda och jag är spänd inför att se omgivningarna imorgon, vi kom ju hit nu så sent så det är mörkt.

Nu ska jag skeda Linda här och hoppas på att ingen i sällskapet snarkar inatt.

Måste bara visa här, Bettina har gjort så fina resehäften till oss. Plojgrej men så kul! Mycket internt och en del bra-att-ha-saker. Tex vilka viner som vingården vi ska besöka tar fram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats