Hanna Loffart

Frisk tjej igen

Thiara fick bli hemma resten av veckan. Mest för att hon sovit så dåligt, för mer kräka än de där ca 20 gångerna under natten blev det inte. Febern var även den borta till torsdagen. Och sen var hon sitt vanliga glada och spralliga jag igen.

Men vi tog en dag hemma igår också, mest pga sömnen som sagt. Men hennes klass skulle åka skridskor och hon var ledsen över att missa det. Så vi åkte ner en sväng till ishallen och gjorde dom sällskap. Thiara har aldrig åkt skridskor, men ville prova. Det blev dock en kort premiär på knappt två minuter och två meter. Hon trodde att det skulle vara lättare än det var och blev besviken. Men vi åt lite matsäck innan vi åkte därifrån. Nu vill hon träna på att åka skridskor med Emil, tror det är en bra idé.

Efter lunch åkte vi och hämtade Thristan och Thexas när de slutade skolan. Tog med alla barnen till Biltema och Ica, en väldigt dålig idé en fredag eftermiddag. Alla var sura på alla, försökte muntra upp det med glass men det var knappt att det gick som ni ser på bilderna.

Men framåt kvällen var alla glada igen. Vi åt tacos (vad annars en fredag?) och såg Talang. Så mysigt att barnen är så stora nu att de vill se tillsammans och förstår allt.

Inatt sov jag som en kratta, vaken nästan två timmar mitt i natten som vanligt pga värk. Men kunde somna om till slut och vaknade när Thiara tassade in vid 9 och Emil gjort frukost. Jag har varit och köpt fler stödstrumpor också, gråter utan dom. Så nu känns det okej igen.

Om en liten stund ska jag och Thexas åka till Vingåker för fotbollscup, det har vi sett fram emot hela veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats