Hanna Loffart

Friska barn + jordgubbsfika

Vilka härliga vabb-dagar vi har haft, tänk att man kan säga så? För det är ju trots allt rätt skönt att vara hemma med barnen när de inte är sådär jättesjuka.
Sommaren är verkligen här nu! Och trots lite hosta. så har vi ju kunnat vara ute och haft det skönt ändå. Thiaras ögon är helt bra nu, så imorgon blir det dagis för henne igen. Thristan hostar en del, men främst på nätterna så jag tänker att han får gå till skolan imorgon igen.

Idag har vi mest tagit det lugnt hemma. Vi var en snabb vända till sopptippen och till affären för att panta burkar. Vi hade hela bilen full av pant, måste ha sett roligt ut när vi baxade ut allt. Men det så skönt att bli av med det, nu har vi helt plötsligt lite plats i garaget igen. Men det fylls nog på rätt snabbt igen är jag rädd för.

Vi passade på att köpa jordgubbar förut, Thiaras absoluta favorit! Hon satte i sig nästan en hel stor ask. Jag och Thexas hann få några stycken bara, Thristan gillar det inte. Nu längtar vi tills vi kan skörda våra egna från trädgården.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats