Hanna Loffart

Friskt barn + skolmöte

Vilken mysig dag vi haft. Thiara är nog så långt ifrån sjuk man kan komma. Hur pigg och glad som helst verkligen, så imorgon blir det dagis igen. Ni kan tro att hon ser fram emot det! Hon var lite ledsen så hon skulle gå på sin första utflykt med matsäck med dagis idag, men så blev det ju inte. Men nu ser hon fram emot att höra sina kompisar berätta om utflykten. Det får mig att tänka på Madicken som skulle på utflykt med klassen, men som får hjärnskakning. Minns ni?

Mötet i skolan om Thristan gick bra, men jäklar vad man får stå på sig och kriga för sina barn. Men jag klappar mig själv på axeln och berömmer mig själv för att jag är en jäkligt bra förälder. Thristan tyckte att det kändes jobbigt att vi skulle ha mötet (fast han inte var med) men jag lugnade honom hemma sen om att det gick bra. Och så har jag förberett honom lite inför hans utvecklingssamtal nästa vecka. Så jag hoppas han slipper ha ont i magen inför det.

Nu har barnen somnat. Emil är ute och äter med kompisar och jag ska gå all in på ansiktsmask, färga ögonbryn osv. Och sen Wahlgrens värld på det, bra kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats