Hanna Loffart

Fuskar du också med maten?

Idag och resten utav veckan är jag på annat ställe och jobbar, men inom mitt jobb liksom.
Rörigt, inte alls! Vi har många olika verksamheter bara och man får ställa upp när det är kort om folk. Lite roligt att göra annat också.

Men det blev sent hem idag. Det är nästan en mil hemifrån, plus att jag behövde till Emils jobb och byta bil innan jag hämtade barnen, så jag hade bilstolarna. Så vi var inte hemma förrän strax efter 17. Hungriga, trötta och leriga…

Något som ALLTID finns i våran frys är potatisbullar, pannkakor och köttbullar. Perfekt att ta till när man behöver ha fram mat på bordet snabbt eller när man har en trött, sur snart 2-åring på höften. Emil introducerade styckfrysta pannkakor i vår familj när vi renoverade köket för två år sedan. Sedan dess har jag inte stekt en enda pannkaka! För de frysta är faktiskt så mycket godare, haha!

Idag stod det alltså potatisbullar och bacon på menyn. Varken nyttigt eller näringsrikt. Men vi blev mätta och just idag var det huvudsaken. Brukar du också “fuska” med maten ibland? Jag gör det då ofta..!

DSC00615 DSC00617

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats