Hanna Loffart

Gårdagen och så

 

Har äntligen kommit på ett sätt för mig att kunna ladda upp bilder här. Men det är ju inte på det lättaste sättet direkt. Måste först ladda upp de på ett annat ställe. Men men, vad gör man?

Gårdagen var i lugnaste laget, sov först bort halva dagen, inte likt mig. Hade nästan lite ångest när jag vaknade. Träffade Johanna Rapp en sväng, hon var i stan en snabbis och hälsade på. Kul att se henne. Mötte sen Malin och hennes och Tobias kusin Tanja en sväng. Blev mäktigt imponerad av Malin då. Hon är cool. Handlade lite och gick sen hem. Vilket var både pest och pina. Mina ben gör ont, mina fötter gör ont. Hela jag gör ont, och jag vill helst inte röra mig alls.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats