Hanna Loffart

Gårdagens äventyr + dagens planer

Jag imponeras över mina barn dagligen. De är så fantastiskt kloka!
Vi har haft en väldigt mysig morgon tillsammans. ♥

Efter lunch ska vi åka iväg till ett lekland har vi bestämt. Det är absolut inte ett av mina favoritställen, men barnen älskar det så då är det ju bara att åka. Jag blir mest nervös över allt folk, att barnen ska tappa bort sig (trots att de inte kommer någonstans) att de ska göra sig illa när jag inte ser osv. Slutar man någonsin vara en hönsmamma?


Igår var det stora äventyret att åka till Biltema och köpa spolarvätska. Thexas hittade ett bowlingset att ha utomhus så det köpte vi också och det var faktiskt riktigt skoj att spela det ute på altanen. Tips tips! Och så avslutade vi besöket med varsin glass.

Nu ska jag försöka få fart på barnen här hemma, de traskar fortfarande runt i pyjamas! Vilket tyder på att det inte bara är jag som njuter av lite ledighet och “inte ha något att göra.” Men jag tror att de andra på leklandet föredrar gäster med kläder på sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats