Hanna Loffart

Gått loss på bebiskläder

Men hur roligt att köpa tjejkläder igen! Jag får aldrig bestämma kläder till Thiara längre och hon ska helst ha ”Filippa-kläder” alltså ärvda kläder av kompisen Filippa.

Till Thilox har jag inte alls gått loss som jag gjorde till Thiara under många år. Det finns helst enkelt inte så mycket som faller mig i smaken till pojkar. Han har det han behöver i princip. Bra för plånboken dock.

Men nu – bebiskläder till flicka igen! Jag vet att jag kommer fylla den garderoben både till höjden och bredden, och jag har redan börjat. Jag har köpt en hel del begagnat ska tilläggas, plaggen i de minsta storlekarna används under så kort tid och är ofta i väldigt bra skick.

Men inatt drog Kappahls rea igång och jag gick loss på en hel del. Utan tanke på matchning osv, utan får komplettera med lite enfärgat framöver. Det är ju många veckor kvar så jag hinner shoppa mer.

Det här klickade jag hem från rean: (undantag rosablommig dregglis som va till ord pris)

Ja men ni ser ju så mycket fint!

En hel del blommigt (typ allt) och i rosa och lila.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats