Hanna Loffart

Glossybox januari

(Inlägget innehåller annonslänk för Glossybox)

Januari månads Glossybox hann dimpa ner i lådan precis efter att jag öppnat december boxen. Glömde ju bort december boxen mitt under julruschen, så den hittade jag i en låda. En massa nya produkter nästan samtidigt ju!

Januari månads box var helt okej, jag föredrar dock när det är bättre variation på hudvård, smink och hårvård.

Boxen innehöll en mud mask, serum, glow mist, läppbalsam och parfymprov från Clean.

Mudmasken känns väldigt bra måste jag säga, efter bara två användningar. Serumet likaså. Parfymen från Clean doftar fräscht, sådär som jag tycker om när det doftar (allergisk som jag är) och läppbalsamet har jag fått flera gånger under åren i GLossybox nu. Lite trist att det dyker upp samma produkter dock. Men glow misten, vilket skämt. Det är rent glitter som kommer ut, inte alls fint att ha under sin makeup eller som setting, visst om det bara gett ett fint glow men man vill ju inte glittra!

Klicka HÄR för att testa en egen Glossybox eller skaffa en prenumeration. Du får desutom 20% rabatt på din första box om du klickar dig vidare genom min länk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats