Hanna Loffart

Godmorgon torsdag

Godmorgon efter en skön natts sömn.

Thiara tassade in och väckte mig vid 9:15 i vanlig ordning. Nu äter hon frukost i soffan sen en timme tillbaka, hon är inte så snabb på så vis som sagt. Det gör mig inget, jag ska passa på att ta en dusch så länge tänkte jag.

Dagen är oplanerad. Jag skulle behöva åka och handla lite samt besöka soptippen. Men vi får se vad det blir. Tänkte ju måla Thiaras lekstuga i veckan också, det vill hon säkert hjälpa mig med.

Gårdagskvällen hos Malin var mysig som alltid. Så gott att äta och dricka, och så det bästa sällskapet. Min huvudvärk ville dock inte riktigt ge sig, så jag kände mig rätt låg. Som bortblåst idag skönt nog!

Idag blir det lite bättre väder igen, men det har varit skönt att vila den här brända kroppen några dagar faktiskt. Men idag åker shorts och solbrillor fram igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats