Hanna Loffart

Grattis till min pappa

Idag fyller min pappa år, 57 år. Ingen ålder alls ju!

Vi har genom min uppväxt haft en ganska knackig kontakt och relation. Han är idag nykter alkoholist sedan många år tillbaka, nästan så pass länge att jag inte minns det som var förr. Och kanske är det bra det? Det är ingen idé att älta en massa gammalt enligt mig, sådant man ändå inte kan göra något åt. Jag är glad att vi har en god kontakt idag och att han är en så fin morfar åt mina barn. Vi är nog rätt lika jag och min pappa, lite smått galna och “pinsamma” båda två. Med drömmar om att bli rockstjärnor egentligen kanske? Han är inte bara rolig utan en väldigt omtänksam människa som alltid ställer upp eller skickar ett sms för att fråga hur man mår.

GRATTIS pappa!

Min pappa till höger tillsammans med mina två farbröder (som blev lite av rockstjärnor i alla fall)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats