Hanna Loffart

Gravid med T4 – vecka 22

Så hade vecka 22 passerat också. Egentligen rätt lik föregående vecka.

Nu har Emil och alla tre barnen känt lillebror sparka, så mysigt för alla att känna att han lever runt där inne. Thiara är den som klappar och pratar med magen mest, men även pojkarna gör det då och då. För att inte tala om Emil, han är så mycket mer engagerad denna gång. Kanske för att han vet vad som händer på annat sätt (och inte har ett helt hus att renovera) Hur som helst, supermysigt är det!

Något som inte är lika mysigt är svullnaden av händer och fötter. Jag trodde att det hade med sommar och värme att göra faktiskt. Men tydligen inte. Mina händer är svullna, fingrarna gör obehagligt ont ibland. För att inte tala om fötter och ben. Jag känner mig som en klump! Haha. På eftermiddagarna/kvällarna får jag knappt ner fötterna i mina skor utan att det tar emot. Måste ju som sagt köpa stödstrumpor, men det har inte blivit av än.

Efter en timme med vanliga strumpor på så ser man vart de suttit och fötterna är som korvar.

Annars ser vi mest fram emot nästa vecka då vi ska till specialisten i Eskilstuna och förhoppningvis få klara besked om moderkakan och kunna planera utefter det. Men jag känner mig rätt lugn, tror mer och mer att barnmorskan här i stan har rätt och att moderkakan sitter högt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats