Hanna Loffart

Gravid T5 – vecka 34

Idag går vi in i vecka 34 enligt sjukvårdens uträkning, men som ni vet så stämmer den inte överens med våran egna plus att magsåret var stort hos barnmorskan förra veckan. Så idag hade jag tid för ett tillväxtultraljud för att mäta bebisen.

Och nog var hon stor (jajamensan, det var fortfarande en lillasyster där inne) och hon låg på en tillväxtkurva på +26% och uppskattades väga 2,3 kg har jag för mig. Väldigt mycket för stor för tiden alltså, men ändå ändrar man inte vårat BF verkar det som.

Men barnmorskan som gjorde ultraljudet gick grundligt igenom allt, berättade hur man mätte och tänkte osv. Jättebra!

Förutom detta så har jag blivit så trött senaste dagarna, inte sovtrött direkt, utan bara tömd på energi. Plus att bebisen ligger så otroligt lågt att jag ibland tror att jag ska tappa magen när jag reser på mig för att gå. Så nu blir det inga långa sträckor inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats