Hanna Loffart

Gravid T5 – vecka 35

Vecka 35 idag och i vår app står det ”barnet fyller nu ut hela livmodern” Jo tack, det känns! Herregud, så fullt det börjar bli i magen nu. Jag har ju ändå känt mig väldigt pigg och nästan smidig (nåja) fram tills nyss, men nu alltså! Jag har noll flås, blir andfådd av att gå upp för trappan och ont i rygg och svank (plus foglossningen) så fort jag rör mig.

Nu har även det eviga springa-på-toaletten-hela-nätterna-börjat. Jag minns att det var så jobbigt med Thilox, men då jobbade jag samtidigt också. Nu behöver jag ju ”bara” upp med barnen på morgonen och få iväg dom till skolan, sen är det soffläge resten av dagen i princip. Men jag har så svårt att somna om när jag vaknat på nätterna, ibland kan jag ligga vaken över 2 timmar. Så trist verkligen!

Och man hinner ju fundera en del på nätterna också. På sånt man borde göra bla. Tvätta upp alla bebiskläder, leta fram babyinsatsen till babyskyddet, tvätta babyskyddet och se till att alla delar står lättillgängliga i garaget. Handla hem sånt som är bra att ha efter förlossningen, såsom bindor och amningsinlägg. Ja, man hinner fundera en hel del som sagt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats