Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 20

I torsdags hade jag en tid hos min barnmorska.

Vi kom fram till ett nytt BF – 4 oktober. Jag vet inte vilken gång i ordningen det ändras. Men det är lite krångligt, eftersom jag inte fått tillbaka min mens när jag blev gravid så finns det inget ”senaste mensens första dag” att räkna efter som man gör i vanliga fall. Vi vet ju däremot när vi ”gjorde” bebisen så att säga, så man fåt räkna efter det samt plus några dagar som det kan ”simma omkring lite innan det fäster.” Så 4 oktober känns fullt rimligt efter allt räknande plus hur stor bebisen var på rutinultraljudet.

Vi kommer dock få en igångsättning pga snabba förlossningar, och det blir ca 9 dagar innan. Så runt den 23-25 september blir det ändå, som vi räknat med från början.

Men det här betyder att vi är i vecka 20 för typ tredje veckan i rad, haha. Det känns så i alla fall. Så nu går vi in i ny vecka på tisdagar istället för söndagar.

Jag har de senaste dagarna känt de första små buffarna, innan har jag känt lite fladder då och då under ca två veckors tid. Det känns mer på riktigt nu ska jag erkänna. Magen växer ju också och brösten ömmar lite. De där första symptomen som alltså inte kom förrän nu. För att inte tala om foglossningen, den gör sjukt ont men inte olidligt ont som det har gjort me de andra. Det lär väl komma, men jag försöker njuta av att faktiskt kunna röra mig över huvud taget nu.

Thiara och jag har varit på stan och köpt de första kläderna till lillasyster, det var svårt att inte köpa på sig typ allt. Så mycket roligare än killkläder!

Thiara köpte första snutten till Thilox, så självklart fick hon göra det till lillasyster också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats