Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 26

Nu har vi gått in i vecka 26.

När jag läser om mina tidigare graviditeter om denna vecka så stämmer de väl överens men denna. Främst två saker; magen har fått en riktig växtspurt och känns enorm samt att foglossningen är värst om nätterna.

Foglossningen känns ändå hanterbar om dagarna, jag som är så van att ha så sjukligt ont. Men kvällarna och framför allt nätterna börjar bli jobbiga. Jag vaknar så fort jag rör mig och sen har jag svårt att somna om. Precis som med Thilox, jag var ett vrak för att jag aldrig kunde få sova! Då fick jag smärtstillande utskrivet till slut, men jag ska försöka undvika det så länge jag kan.

De här vakna nätterna sätter ju igång en hel del tankar. De senaste nätterna har jag funderat på småbarnens rum. Vi ska nämligen byta rum med Thilox, så han och bebisen får vårat sovrum som är det största. Så får de dela och jag och Emil får ett litet sovrum. Så nu funderar jag på hur det ska se ut osv.

Annars mår jag bra, bebisen sparkar ordentligt nu och har börjat få hicka. Så mysigt!

Rea på Polarn o Pyret, 60:- för omlottbodys i den finaste dimrosa (dock svårt att fånga på bild)

Är det något man insett efter en del barn så är det att omlottbodys är det allra smidigaste den första tiden och att det behövs mer kläder än man tror.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats