Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 27

Nu börjar jag sova ännu sämre märker jag, det var likadant med Thilox. Och så skulle jag upp och jobba också! Fördelen nu är ju att jag redan går hemma. Men jag vaknar så fort jag rör mig, pga foglossningen. Sen är jag kissnödig och sen är det svårt att somna om. Så 1-2 timmar ligger jag vaken varje natt.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, jag har fått hem lite nya gravidkläder. Insåg att det blir en lång sommar i för små kläder annars. Med Thilox var det ju vinter och man kunde klä sig i jeans (köpte en större storlek bara) eller leggings och stickade tröjor. Men nu är liksom alla sommarkläder små. Så det fick bli en del nytt, så skönt! Den här bebisen har legat väldigt långt ner, men flyttat sig uppåt nu (växt?) och det var så himla obehagligt att ha byxor som satt åt så långt ner.

Thilox som alltid ska krypa och klättra över magen. Han tycker nog den börjar bli lite i vägen nu. Haha. Vi tränar på det där med att klapp fint också, går sådär.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats