Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 31

Idag går vi in i vecka 31 och nu känns det att det börjar närma sig.

Från att ha haft den lättaste graviditeten hittills, så har foglossningen smällt till med råge! Jag är såklart väldigt tacksam att jag inte haft ondare än så här innan, för det har jag ju haft med alla andra. Jag tror i och för sig att senaste veckans extrema foglossning haft med renoveringen att göra. Jag har ju inte direkt tagit det lugnt. För de dagar jag sitter i soffan med fötterna på bordet så känns det betydligt bättre. Dags att börja lyssna på kroppen alltså!

I helgen svullnade även fötterna och smalbenen upp på mig, så obekvämt med det la sig efter den natten. Då var det ändå 30 grader varmt ute och jag hade stått eller suttit med fötterna nedåt hela dagen. Är inte sugen på stödstrumpor i denna värme!

Igår ringde min barnmorska mig, då hade hon haft ”telefon-rond” med läkare i Eskilstuna (dit vi hör till förlossningen) och nu har man kommit fram till att vi kommer att sättas igång i v 38+0 ändå. Snacka om att vela och ändra oss fram och tillbaka. Men läkaren tyckte att med tanke på mina snabba förlossningar och det något oklara beräknade datumet, så är det lika bra att ta det två veckor innan bf. Så runt den 20/9 ska vi in för bedömning, och sen får man se hur mogen jag är då om det blir en igångsättning direkt eller om man väntar några dagar. Känns skönt att de har en plan i alla fall.

Och på tal om plan, så har vi börjat beta av inköpslistan till bebis. Men än är det mesta kvar att köpa faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats