Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 33

Idag går vi in i vecka 33 och igår hade jag ett inbokat besök hos min barnmorska. Det var sista besöket hos henne, tråkigt nog då hon ska byta stad att jobba i. Hon har verkligen varit guld!

Alla mina värden såg bra ut och bebisens hjärtljud likaså.

Men – när hon mätte magen så är den stor och när hon visade mig kurvan på hur magen växt från start så är den ju lika stor som den alltid varit, det har alltså inte dragit iväg nu. Vilket förmodligen betyder på att vi är de där 1,5-2 veckorna fel som vi sagt hela tiden. Därför ska jag på ett ultraljud nästa vecka för att mäta bebisen. Jag blir så trött bara, varför kan de inte bara lyssna? Vi är ju med största sannolikhet i v 34-35 nånstans.

Jag börjar tänka bort det där med igångsättning, det känns som sagt inte som att man lyssnar på oss i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats