Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 38

Jag kan absolut inte förstå att vi gått in i vecka 38 nu. En igångsättning ska göras i 38+0, det är alltså om en vecka. Kan säkert bli plus några dagar beroende hur kroppen mår. På torsdag ska jag och Emil till förlossningen i Eskilstuna för undersökning och planering. Känner mig inte redo alls helt ärligt. Kan man få vänta 2-3 månader? Haha, annars brukar man ju va så trött på att va gravid, men jag känner inte alls så! Får lite ångest över att det är sista gången, att graviditeten kommit i sån skymundan pga Emils cancerbehandling osv.

Samtidigt så har kroppen helt plötsligt blivit tokhöggravid! Fötterna är så svullna, magen är så stor att mina gravidkläder är för små/korta, jag sover knappt alls pga foglossningen och är uppe och kissar 2-4 gånger varje natt. Det är sånt här man har förträngt.

Jag donar en del här hemma nu, får panik över allt skit överallt. Det där med städning har verkligen legat långt ner på listan under året Emil varit hemma med oss, och även sen Thilox kom och vände upp och ned på allt. Så jag städar och rensar, lite i taget för att orka. Har gjort en lista på saker som jag vill få gjort innan bebis kommer, betar av den i långsam takt men fyller ju på den hela tiden också. Idag står städa kök på listan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats