Hanna Loffart

Grill, kalas och fotbollscup

Nu fick jag tänka till ordentligt vilken dag det faktiskt är idag.

Jag tänkte nämligen skriva att vi fick spontanbesök av familjen Lindhé i fredags, men det var ju i onsdags då det är fredag idag.

Nåja, kortdag i onsdags. Jag slutade vid 13.30 och hämtade hem barnen tidigt. Välbehövligt för Thexas som haft en jobbig vecka. De fick dessutom veta att deras lärare ska byta klass, så han ska få en ny lärare igen. Inte alls bra för honom. Och det märktes på humöret på onsdag eftermiddag sen. Vi var så himla osams och det tog nästan två timmar innan han lugnade sig. Älskade unge!

Innan dess var vi och handlade inför kvällen och åt glass.

Och så grill, lek och bus hela kvällen med gudisarna.

Det blev rätt sent för barnen, men ändå var de vakna tidigt igår. Thristan var uppe och tassade redan vid 4, men han somnade om sen som tur var.

Det väntade nämligen fotbollscup för Thexas hela dagen. Thristan ville inte följa med så han åkte till sin pappa tidigare under dagen och Thexas fick åka dit när de spelat färdigt.

Sen åkte jag och Thiara direkt från fotbollen till min moster och kusin som båda fyllt år och bjöd in på fikakalas. Mysigt! Och gott med varmt kaffe efter en dag ute i blåsten.

Sen var vi så trötta att köpte hämtmat och tog en tidigt kväll i soffan.

Idag jobbar Emil så det är bara jag och Thiara hemma. Men vi ska nog få dagen att gå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats