Hanna Loffart

Grym foundation till bra pris

(Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Lyko)

Jag har använt samma foundation och puder i så många år. Samma puder sen gymnasiet faktiskt.
Men så har jag läst och sett en hel del om det relativt nya märket (tror jag) Base of Sweden och blev sugen på att testa.
Den är helt klart annorlunda än en vanliga foundation, den torkar liksom inte utan känns lite klibbig. Men den är så bra! Den sitter som berget alltså! Jag har haft den 12-15 timmar utan att behövt bättra på något alls. Det tar lite längre tid för mig att sminka mig med denna dock, så det är inte alltid jag orkar/hinner det på mornarna, måste träna och få in snitsen mer. Men jag rekommenderar den verkligen!

Jag har ju en väldigt ljus hudton och använder färger Sophisticated. Jag har hört att man kan ta ett kort på sig själv (självklart osminkad) och skicka till företaget så hjälper de en med nyans, jag chansade bara men det blev helt rätt. Jag är så nöjd att jag faktiskt beställde hem en foundation till nu när det var så bra rabatt. Allt för att vara lite snäll mot plånboken sen när jag ska vara föräldraledig.

Du kommer till foundationen som är på 60% rabatt hos Lyko HÄR (klickbar länk)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats