Hanna Loffart

Härliga helg

Vilken härlig dag vi haft haft, ja hela helgen har varit suverän!

Emil har varit ute och snickrat i princip hela helgen och det blir så bra med allt. Barnen njuter av det fina vädret och har tömt frysen på vinterns kvarvarande glassar. Jag har dragit på mig någon låsning i svanken som vägrar ge med sig. Jag vaknade med det i fredags och känner mig som en gammal tant, så stel och det gör ont. Så jag har hjälpt till i den mån jag kunnat och sen försökt stå för mat, städ, tvätt osv. Sånt som lätt glömd bort när man donar utomhus.

Veckan som kommer ser ut att bli svalare och tur är väl det för nu är frysen tom på glass. Vi hinner nog bunkra upp den innan sommaren dock, man glömmer bort att det bara är april ännu.Hä

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats