Hanna Loffart

Heja Thiara!

Jag har ju skrivit lite kort här inne om det här med blöjor på Thiara.
Att hon VÄGRAT annat och börjar gråta så fort vi nämnt orden toalett, potta och trosa.

Men så i lördags kväll när Thiara skulle sova så tog Emil den sista blöjan. Alltså, sista sista! Annars har vi det alltid ligger i olika väskor, bilarna osv. Men nu var det absolut sista vi hade hemma. Fasen, panik. Kul att åka och handla blöjor tidigt en morgon liksom. Så, vi bestämde oss för att strunta i det. Hon får sluta. Vi berättade för Thiara att det var sista och visade henne att det var slut. Hon tog det ganska bra, vi planerade hur vi skulle göra.

Men när morgonen kom så grät hon bara. Hon skulle INTE ha trosor och INTE kissa någonstans. I fyra timmar surade hon. Hon gick runt i strumpor, en tjocktröja och en jacka. Bar-rumpad. Hon letade igenom varenda garderob och väska efter blöjor, i tystnad. Men jag känner mig dotter väl, för hon är precis som Thristan. Hon behöver tid och förberedelse för hon tycker att mycket är läskigt. Så efter mycket om och men så kissade ungen på pottan! Alltså, ni skulle ha sett vår segerdans! Att föräldrar och brorsan kan bli så lyckliga över lite kiss!

Thiara blev mallig som få och drog på sig ett par trosor. Då var minsann inte de heller så farliga. Sen gick hon runt och sa ” jag känner mig så fiiiin” om sina trosor. Flera gånger har hon besökt pottan här hemma och även hos sin farmor och farfar. Så jäkla duktig!

Hon fick en blöja nu till natten, vi åkte och köpte det förut. Jag tror inte hon känner att hon är kissnödig än då vi själva satt henne på pottan idag utan att hon frågat om det. Så vi kör blöja nattetid ett tag, får se hur länge. Men imorgon bitti när Thiara vaknar så ska hon kissa och sen ta på sig trosorna med katterna som cyklar på, för det har hon själv bestämt ikväll!

Heja Thiara, du är bäst! ♥
Eller som hon sa till mig “det är så bra att vi har team-work mamma, du är min bästa vän!”

     img_9285.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandyj

    Så kul att din dotter heter Thiara det är ett så fint och ovanligt namn! Jag och min man sa alltid att vår dotter skulle heta det men när det blev tvillingar för 6 år sen hade vi svårt för att bestämma vem av dom som skulle få namnet, så vi fick komma på två nya:)

stats